MP3 Fiesta

Tips : Use keyword " artist - song title" for relevants result.

  1. Home
  2. Download
  3. Akademi përkujtimore për Komandant Lleshin 27.05.2011

Akademi përkujtimore për Komandant Lleshin 27.05.2011

Title : Akademi përkujtimore për Komandant Lleshin 27.05.2011
Upload Date : December 01, 2011 06:38:02
===============================
http://www.facebook.com/Presheva.jone
Behuni fansa ne facebook
===============================
Manifestimi Tradicional treditorë "Ditët e Komandant Lleshit" përfundoi sot me manifestimin qëndrorë në fshatin Tërnoc të Bujanocit.

Në dhjetëvjetorin e rënies së Ridvan Qazimit alias "Komandant Lleshit" porosia e dëshmorëve edhe më tej mbetet "Liria mbi të gjitha", ky njëherit ishte edhe moto i këtij manifestimi tradicional.

Aktivitete të shumta që nga 23, 24 dhe sot më 25 maj, e bënë edhe më të begatshëm këtë manifestim, duke mos harruar edhe marshimin deri tek vendi i rënies së "Komandant Lleshit", I cili si çdo vit edhe këtë vit mblodhi disa dhjetra qytetarë, shokë dhe bashkëluftëtarë, të cilët nuk ngurrojnë fare të marshojnë drejt majës së quajtur "Gurt e Buajve".

Duke mos harruar se "Komandant Lleshi" ishte edhe dashamirës i sportit, njëherit kryetarë i "KF Tërnoci" edhe aktivist i shquar në këtë lami, edhe në këtë përvjetorë u mbajt Turniri i IX Tradicional, ku morën pjesë ekipe nga Shqipëria, Tetova, dhe Kosova.

Të gjitha këto aktivitete u përcjollën me një organizim të mirëfillt, dhe me një interesim të veçant nga popullata shqiptare e Luginës.

Manifestimin Qëndrorë me një elaborat për jetën dhe Veprën e "Komandant Lleshit" e hapi shoku dhe bashkëluftëtari I Komandantit Lulzim Ismaili, i cili përkujtoi se amanetin e komandantit duhet ta qojmë në fund.

Të pranishimit i përshëndeti edhe kryetari i shoqatës së veteraneve të luftës Nagip Aliu, dhe përfaqësuesit e pushtetit lokal kryetari i komunës Shaip Kamberi dhe ai i Kuvendit Komunal Jonuz Mulsiu, të cilët përsëritën nevojën e angazhimit politik për amanetin e dëshmorëve.

Në këtë manifestim u lexuan edhe telegrame, nga bashkëluftëtarët, gjegjësisht nga ish- Komandanti i përgjithshëm i UÇPMB-së Shefket Mulsiu.

Këshilli Organizativ, familjet e dëshmorëve i shpërbleu me nga një dekoratë.

Manifestimi përfundoi me një program kulturoro artistik të përgatitur nga Shoqëria Kulturoro Artistike "Zëri i Luginës.

Disclaimer

All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. This content may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading Akademi përkujtimore për Komandant Lleshin 27.05.2011 music/video on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.

Semua hak cipta gambar, musik dan video dimiliki oleh masing-masing pemiliknya. Kami hanya memasang konten dari Youtube.com dan tidak menyimpan konten apapun di server kami. Konten ini mungkin dilindungi oleh undang-undang hak cipta atau undang-undang tentang kekayaan intelektual Amerika Serikat atau negara lainnya. Download Akademi përkujtimore për Komandant Lleshin 27.05.2011 musik / video di situs ini hanya untuk keperluan peninjauan. Jika Anda menyukai lagunya, dukung para seniman dengan membeli CD / Kaset asli atau membeli lagu dari iTunes.